Vierailu Lounavoimaan

  • to 9.2.2023 klo 16:3018
  • Korvenmäen ekovoimalaitos

Salon Alueen Insinöörit SAI ry järjestää vierailun Lounavoiman ekovoimalaitokseen ja vierailukeskus Hehkuun torstaina 9.2.2023 klo 16:30 alkaen.

Lounavoima pyrkii saamaan paikalle ryhmäämme varten teknisen asiantuntijan, joka osaisi vastata haastaviinkiin kysymyksiin. Ekovoimalaitoksen kierrokselle osallistuvat vierailijat saavat käyttöönsä tarvittavat turvavälineet paikan päältä. Laitoskierros ei sovellu liikuntarajoitteisille. Osa vierailukohteista sijaitsee ulkotiloissa. Myös laitoskierros tapahtuu osittain ulkona laitosalueella. Varautukaa vierailuun sään mukaisella vaatetuksella ja jalkineilla. Huomioikaa, että alueella voi olla kuraa ja pölyä. Valokuvaaminen on sallittua Vierailukeskus Hehkussa ja laitoksessa erikseen merkityillä paikoilla. Tupakointi on koko alueella kielletty. Vierailulle ei saa osallistua päihteiden vaikutuksen alaisena.

Ekovoimalaitoksen osoite on Helsingintie 541, 24100 SALO. Korvenmäen ekovoimalaitos ja vierailukeskus Hehku sijaitsevat 110-tien varrella, noin 7km Salon keskustasta Helsingin suuntaan. Aja Korvenmäen liikenneympyrästä kyltin Lounavoima osoittamaan suuntaan. Jatka heti oikealle kohti vierailukeskusrakennusta. Henkilöautolla saapuessa pysäköintialue on vierailukeskusrakennuksen oikealla puolella. Toimitamme kartan osallistujille sähköpostilla.

Ilmoittautuminen 31.1.2023 mennessä.  https://holvi.com/shop/saikauppa/product/0c113c1d355ff6bd406a1f9d0b39bb85/